Stichting SKW : Algemeen

Beste Lepelstraaters,

Guur, koud en nat. Maar binnen warm en gezellig. Zo was afgelopen zondag onze 2de nostalgiekwis. Een hele middag plezier met meer dan 50 deelnemers. Als voorzitter heb ik nog geprobeerd de antwoorden vooraf te bemachtigen. Dit lukte dus echt niet, en dat bleek ook wel. We eindigden laatste. Een leuke activiteit voor op een gure zondag en het was weer top geregeld met een hapje en drankje.

Zo proberen we elke keer weer activiteiten te organiseren, of te laten organiseren. Wie het doet maakt niet zoveel uit, als we maar vrijwilligers hebben die er met hart en ziel in gaan. En vanuit SKW ondersteunen we dit heel graag.
Zo hebben we nu een “Club van 25” opgericht. Deze club krijgt een soort van voorkeur en worden als eerste betrokken bij een nieuwe activiteit en worden als eerste op de hoogte gebracht. Er zijn nu 18 deelnemers in de “club”. Lees verderop meer wat je moet doen om “bij de club te horen”.

Hoe komen we nu bij een club van 25? Tijdens het 25 jaar bestaan van ons Weike hebben we deze geïntroduceerd. 25 is toch wel een mooi getal. Het is zowieso zilver, dus kunnen we doorgaan voor goud of meer. Met 25 laat je ook zien dat je toch al heel wat ervaring hebt, en nog veel te doen hebt. Ook met 25 deelnemers in de club kunnen we een leuke start van een activiteit doen.
Zo was het feestje voor 25 jaar ook heel geslaagd, veel vrijwilligers waren er bij aanwezig en met een hapje (gesponsord door Fort Smakelijk) en een drankje en een rustige muziek van de Spoonstreet band hebben we nog eens herinneringen over 25 gebouw opgehaald. Het is van tijd tot tijd goed om eens terug te kijken, een beetje nostalgie.

De komende maanden gaan we de winter tegemoet, kom eens binnen in ’t Weike, kijk eens of een activiteit je leuk lijkt, of kom gezellig eten.


Kees Hooghiemstra
Voorzitter SKW


EEN DINERBON ALS CADEAU
Op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeau, dan kunt u in
't Weike voor € 6,00 een dinerbon halen.

55PLUS ACTIEF LOKET
Kijk op de website van 55Plus Actief Loket informatie te krijgen over activiteiten voor 55plussers in Bergen op Zoom eo.


Stichting SKW
Kerkstraat 82
4664 BS Lepelstraat (NB)
T : 0164-686319
E : skw@home.nl